marți, 14 mai 2013

Programe utile pentru profesori

Pilot Online Training Solution 2006
Pilot Online Training Solution 2006
    Pilot Online Training Solution reprezintă un software multimedia foarte util, care necesită o conexiune la internet şi le oferă studenţilor acces de la distanţă la anumite cunoştinţe.

    Studenţii se pot înregistra şi să înveţe direct de la domiciliu sau într-un mediu confortabil. Acest produs software a fost creat pentru profesori, administratori şi furnizorii de educaţie au lansat si evaluat această aplicaţie direct pe internet pentru a fi mult mai aceesibilă tuturor, folosind nimic altceva decât un browser standard.
 
Totally Free Teacher Tools
 Totally Free Teacher Tools
      Nu am fost în totalitate sigură la ce să mă aştept când am văzut Totally Free Teacher Tools.Odată ce l-am instalat, am putut vedea de ce dezvoltatorii cred că ar fi bine să fie utilizat de către profesori sau alte persoane care au de a face cu un grup de copii în mod regulat.
       Totally Free Teacher Tools este un pachet de 4 aplicaţii Giftwiz, The Hat, Cool Timer si Text Tally. Nici una dintre aplicaţii nu este foarte atractivă dar chiar şi aşa ele functioneza bine şi ar putea fi cu siguranţă utilizat în clase sau în alte părţi.

starPlanIt 1.7
starPlanIt 1.7
         starPlanlt reprezintă o planificare de lecţii, deţine o interfaţă simplă, iar planificarea lecţiilor pe calculator este simplă şi comodă. Caracteristica standard vă permite să urmăriţi standardele pe care lecţiile dumneavoastră le îndeplinesc şi vă oferă un raport.
        Multe şcoli solicită profesorilor să urmarească standardele cu privire la lecţiile pe care le predau în fiecare zi şi să întocmească un rezumat. Pentru majoritatea profesorilor acesta reprezintă un proces laborios, care poate dura ore întregi. Cu starPlanlt este uşor să urmăriţi automat standardele, tot ce trebuie să faceţi este să daţi un click pentru a le introduce pentru zilele in care ele le predaţi.

Site-ul de unde puteţi descărca aceste programe: http://www.portalroman.com
 

Niciun comentariu: